Még élvezetesebb hibrid munkamegbeszélések a Logitech Sight AI kamerájának használatával

Létrehozás: 12/19/2022 - 22:38
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Bemutatkozott a Logitech asztali kamerája, a Logitech Sight, amely a Rally Bar vagy Rally Bar Mini elülső kamerákkal együttműködve intelligens módon rögzíti a tárgyalóteremben mozgó résztvevők legjobb perspektíváját és követi a megbeszéléséket.

A hibrid munkavégzés világában a távolról dolgozók 43%-a számol be arról, hogy nem tud igazán bevonódni egy-egy megbeszélésbe - ezen a helyzeten segít a Logitech Sight kamerája, csökkentve a hibrid csapatok közötti egyenlőtlenségeket a tárgyalóteremben. A közepes és nagyobb tárgyalótermek számára kifejlesztett kamera úgy rögzíti a hangot és a képet, hogy az még élvezetesebbé, élményszerűvé tegye  a megbeszéléseket a távoli résztvevők számára is

“A járvány idején mindannyian ugyanakkora kockában jelentünk meg az online munkamegbeszéléseken. A hibrid munkavégzés világában viszont az jelenti a kihívást, hogyan tudunk egyenlő feltételeket, ugyanazt az élményt biztosítani az irodában ülőknek és a távolról csatlakozóknak. Ügyfeleink visszajelzései alapján ez a hibrid munkavégzéssel kapcsolatos egyik legnagyobb kihívás" - hangsúyozta Scott Wharton, a Logitech Video Collaboration üzletágának vezetője.

A Logitech Sight kamera a Rally Bar vagy Rally Bar Mini eszközökkel kiegészülve a mesterséges intelligencia segítségével kezeli ezt a helyzetet - a több kameraszög és az intelligens váltás úgy követi a beszélgetéseket, ahogy azok a teremben zajlanak. Az első visszajelzések azt igazolják, hogy sikerült megoldást találnunk erre a kritikus problémára, amellyel minden szervezet találkozik.A mesterséges intelligenciával működő kamerát a terem elején elhelyezett Rally Bar vagy Rally Bar Mini eszközökkel kombinálva a nagyobb méretű terekre fejlesztették: a 4K kamerákkal és hét nyalábformáló mikrofonnal a Sight tisztán rögzíti a beszélgetéseket és a nem szóbeli megnyilvánulásokat. A RightSight és a Smart Switching funkcióknak köszönhetően a Sight kiválasztja a legjobb nézetet az asztali kamera és a terem elején kihelyezett kamera képe közül, intuitív módon váltva a személyes interakciók kameranézetei között, természetesen követve a beszélgetés menetét.

A Sight könnyedén használható a legnépszerűbb videokoncerencia-platformokkal, mint a Microsoft Teams, a Zoom vagy a Google Meet.  A Logitech készüléke könnyen telepíthető a csomaghoz mellékelt tartókkal és a beépített kábelrendezőkkel, ami az IT-csapatok számára kritikus fontosságú. Az ingyenes Logitech Sync szoftver használatával könnyedén felügyelhetőek az eszközök, amelyek frissítése, telepítése, beállítása egy felhőalapú felületről történik. A Logitech Sight kompatibilis a Scribe, a Rally Bar és Rally Bar Mini készülékekkel, így az IT-csapatok bátran telepíthetik ezt az új technológiát a meglévő eszközök mellé.

Karbonsemleges minősítés
A Logitech törekvéseinek köszönhetően a Sight karbonsemleges minősítéssel rendelkezik. Ezt azt jelenti, hogy a vállalat a termék és a csomagolás karbonkibocsátását nullára csökkentette.

A Logitechről
Egy innovációra és minőségre összpontosító svájci vállalatként a Logitech az emberek életében mindennapos szerepet játszó termékeket és élményeket nyújt. Olyan készülékeket tervez és hoz létre, amelyek összehozzák az embereket. A Logitech márkái közé tartozik a Logitech név, a Logitech G, az ASTRO Gaming, az Ultimate Ears, a Jaybird, a Blue Microphones és a Streamlabs. Az 1981-ben a svájci Lausanne-ban alapított és gyorsan egészen a Szilícium-völgyig terjeszkedő Logitech újszerű számítógépes perifériák és számos ipari újítás , többek között az infravörös vezeték nélküli egér, a hüvelykujjal működtető hanyattegér, a lézeres egér és sok más segítségével kapcsolatot teremtett a felhasználó között.

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.