Áldatlan állapotok uralkodnak egy fővárosi bevásárlóközpont mosdójában

Létrehozás: 09/01/2017 - 11:58
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A XXII.kerületben található Campona bevásárlóközpontot nemcsak hazai, hanem külföldi vásárlók is felkeresik. Ehhez képest a pláza egyik férfi mosdója gyomorforgató állapotban van.


E sorok írója tegnap járt a dél-budai bevásárlóközpontban, mely a buszos mellett vasúti megközelíthetőséggel is rendelkezik. Az egyébként tiszta plázában az egyik férfi mosdó olyan állapotban van, hogy az semmiképpen sem nevezhető higénikusnak és megfelelő színvonalúnak. A pisszoárokat szemeteszsákokkal takarták le, nem tudni miért. Hogy ne használják? Vagy egyszerűen azért, mert egyik sem működik?

Összesen három zárt fülkés WC áll rendelkezésre, ezek azonban orrfacsaró bűzben terjengenek. A mosdó állapota alapján csak arra lehet gondolni, hogy napok óta nem kereste fel takarító a WC-t. Igaz azt nem tudni, mikor járt a mosdóban ténylegesen takarító, ugyanis az ajtón lévő papír le volt szedve. Szemetes nem volt a vécében, a képek tanulsága szerint csak egy szemetes zsák volt a földre terítve. Tényleg így kell kinéznie egy pláza vécéjének? 

Panoráma: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.