Cross motorozás közben egy új világ nyílik meg számunka

Létrehozás: 02/08/2021 - 16:49
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A megszorításoknak köszönhetően kevesebb lehetőségünk van különféle programokon részt venni. Éppen ezért egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a szabadidős sportok, illetve események iránt. Ebbe a kategóriába tartozik a cross motorozás is.

 

A természetben tartózkodni mindig nagy öröm. Igazi szenvedélyre lelhetünk motorozás közben, ami egy nehéz nap után igazi kikapcsolódást nyújt a természetben elmerülve robogva. Ez egy igazi életérzés…

A jó a dologban az, hogy többen is kimehetünk egyszerre és akár egybekötve a robogás élményével, piknikezhetünk is a természet lágy ölén.
Azonban furcsán hangozhat, de az ördög a részletekben bújik meg. Éppen ezért ezt az élményt tönkre tudja tenni akár egy apró hiba is. Éppen ezért a részletekre nagyon ügyelnünk kell. Nincs annál zavaróbb, mikor egy cross motor kiegészítő nem megfelelően működik és szabotálja kirándulásunkat.

A cross motorosok online fellegvára, kiegészítők minden korosztálynak
Azt vettük észre, hogy a különféle speciális kiegészítők nemigen érhetőek el, illetve a minőségük sok esetben kifogásolható. Éppen ezért szerettünk volna egy olyan különleges webshopot létrehozni ahol bárki otthonról, kényelmesen tud rendelni jó minőségű dolgokat a témában, reális áron. Elgondolásunk hamar beigazolódott.
Büszkék vagyunk a vállalkozásunkra, de a legfontosabb, hogy olyat csinálunk, amit szeretünk és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk.

„Ezek a cross csizmák új élményt teremtenek!”
Szinte szlogennek is felfoghatjuk az egyik ügyfelünk örömteli visszajelzését. Ami nagyon érdekes, hogy hihetetlen igény kezdett mutatkozni a cross csizmák iránt. Hiszen nemcsak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is számtalan modell áll rendelkezésére, így ezek a divatos darabok hamar közkedveltek lettek.  Mivel a kényelem és az ízületek védelme első számú cél, így a gyártó ezt figyelembe véve alkotta meg a modelleket. Emellett nagy hangsúlyt fektetett a divatra is és az esetleges sérülés megakadályozására.

Mi a különbség a hagyományos és cross csizmák között?
Megkülönböztethetünk egymástól hagyományos és cross csizmákat. Utóbbiról azt érdemes tudni, hogy jóval merevebbek más motoros csizmához képest. Ráadásul magasabbak is. Rendelkeznek külső kemény borítással a teljes védelem érdekében. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a lábujjaktól egészen a sípcsontig megvédenek minket. A talp rész is nagyobb tapadást biztosít a lábtartón, megerősített bokavédelemmel, ütésenyelő képességgel. Tényleg ég és föld a hagyományos és a cross csizmák közötti különbség, amit csak akkor tapasztalunk meg, ha kipróbáljuk őket.

 

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.