Egyedi kialakítású iPhone 11 Pro tokkal védheted a telefonod

Létrehozás: 10/19/2019 - 07:25
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Újabb év, újabb iPhone. Megérkezett a következő szörnyeteg, ami lehengerlő specifikációkkal igyekszik maga alá gyűrni a konkurenciát.

 

Itt is megjelent a tripla kamera, ám ez olyan kialakítást kapott, ami elég sérülékenynek tűnik, ugyanis a kamerákat védő üveg, a hátlap síkjából kiemelkedik, ezért ez érintkezik legelőször azzal a felülettel, ahová letesszük, vagy leejtjük a telefont. Az iPhone 11 Pro tok használata éppen emiatt indokolt. Jó hír, hogy aki egy minőségi és bivalyerős készülékre vágyott, az most megkapta, viszont a rossz hír az, hogy ugyanolyan sérülékeny, mint az elődök, ezért félmilliós mobilt érdemes iPhone 11 Pro tokkal védeni, hogyha nem szeretnénk a hajunkat tépni a pókhálósra repedt kijelző és hátlap láttán.

Amennyiben nem szeretnénk elrejteni a dizájnt, célszerű egy átlátszó TPU iPhone 11 Pro tokot választani. Ez alig növeli a telefon vastagságát, ráadásul a dizájn is látható marad. Mivel a iOS rendszer kevésbé személyre szabható, mint az Android, ezért az iPhone 11 Pro tokok széles választéka lehetővé teszi az egyedi megjelenést. Mindenki kiválaszthatja a kínálatból a stílusának megfelelő változatot. Valójában nem igazán lehet túl sok mindent felhozni a tokok ellen. Általában azzal szoktak érvelni azok, akik ellenzik az iPhone 11 Pro tok használatát, hogy túl naggyá válik így a telefon.

Ideje belátni, hogy az első modell óta a telefon egyre csak nő, csak úgy, mint más gyártó készülékei, hiszen erre van igény. A nagyobb telefon nagyobbat esik és ugyanúgy összetörik, viszont nem mindegy, hogy egy low-budget 30 ezer Ft-os modellről van szó, vagy egy félmilliós Apple termékről, amit nem védett az iPhone 11 Pro tok. Talán már egy kicsit abszurd, hogy ezekre is lehet biztosítást kötni, de az árát elnézve ez nem is csoda. Ha nem szeretnék ilyesmivel bajlódni, akkor indokoltabb az iPhone Pro tokok valamely változatának a beszerzése. Előnyös megjelenést biztosíthatunk a mobilnak, miközben magasszintű védelemmel láttuk el. Sokak szerint még kényelmesebb is kézben tartani egy olyan változatot, amin van egy iPhone 11 Pro tok.

Tags: 
Tech: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.