Eltávolították a szivárványos zászlót Újbudán

Létrehozás: 08/18/2020 - 17:34
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke eltávolította az újbudai önkormányzat épületére kifüggesztett szivárványos zászlót. Erről a párt tájékoztatta a lapunkat.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint Újbuda a homoszexualizmus fellegvára lett, mivel idén a budapesti XI. kerületben rendezik meg a LMBTQP propagandasorozatának legtöbb rendezvényét. "Mindez ráadásul egy olyan önkormányzati művelődési házban történik, amely egész augusztusban semmilyen más rendezvénynek nem biztosít helyet, csak ennek a szexuális aberrációk közfeladatnak nem minősülő népszerűsítésének" - fogalmaz a párt által kiadott közlemény. 

"Panaszt nyújtottam be a jegyzőnek, hogy önkormányzati képviselőként is kirekesztenek ebből az önkormányzati intézményből világnézeti okok miatt, ugyanis a homoszexualitástól a pedofíliáig féltucatnyi devianciát propagáló rendezvénysorozat házirendje szerint a más véleményt képviselők nem vehetnek részt az eseményeken. Az ország ötödik legnagyobb önkormányzata, Újbuda is garázdaságot kimerítő módon felvonta a sokakban megbotránkozást keltő LMBTQP-zászlót, ezért helyi önkormányzati képviselőként kötelességemnek éreztem a törvényes rend helyreállítását a szivárványos lobogó levonásával és eltüntetésével, egyúttal elvárom a garázda elkövetők rendőrségi előállítását" - mondta Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. 

Az egyébként XI. kerületi önkormányzati képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy a dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti, hogy a balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el.

Forrás: Mi Hazánk Mozgalom 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink