Hatvani Hyundai tulajdonos nyert jegyeket a Chelsea Premier League mérkőzésére

Létrehozás: 11/14/2019 - 12:16
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Premier League meccsre nyert belépőt egy szerencsés Hyundai-tulajdonos.

 

A Selypi Kinizsi SE egykori igazolt labdarúgója, a hatvani Bosch gyár műszakvezetője, családjával a városban élő Zelnik Péter nyerte a Hyundai európai színtű nyereményjátékát, a „Vegyél autót, tölts fel vele fotót közösségi oldaladra és legyél ott a Chelsea Premier League meccsén!".

A boldog nyertes családjával együtt érkezett a Hyundai Hatvan Márkakereskedésbe, ahol a cég ügyvezető igazgatója Képe Tibor régi kedves ügyféként fogadta a márka iránt elkötelezett nyertest. Zelnik Péter aki egy hófehér vadonatúj Hyundai Tucson megvásárlásával vált jogosulttá a játékban való részvételre, nyereménye értelmében teljes ellátással másodmagával eltölthet egy igazán emlékezetes hosszú hétvégét Londonban. A tradicionális városnéző körút és a Chelsea FC Múzeum megtekintése után részt vesz 2019. november 30-án a Chelsea-WestHam Premier League meccsén.

„A lehető legjobb helyre került a nyeremény, hiszen mind a Hyundai márka, mind pedig a labdarúgás iránt elkötelezett ügyfelünk számára kedvezett a szerencse" – mondta a hatvani Hyundai márkakereskedést üzemeltető Prémium Autóház Kft. tulajdonosa Képe Tibor, aki kiemelte: Kedves ügyfelük Zelnik Péter kétszeresen is jó döntést hozott, hiszen a Hyundai Hatvannál az általa megvásárolt Tucson családi SUV modell a márka egyik legnépszerűbb járműve, amely letisztult harmonikus formájával, kiforrott innovatív és megbízható technikájával nagyszerű döntés egy fiatal család számára. Azt pedig, hogy a térség egyik népszerű focicsapatának egykori játékosa, a labdarúgás iránti vonzalmát azóta is megőrző ügyfelünk a Chelsea játék nyertese, a Fortuna bölcsességének tudható be.

Képe Tibor kiemelte, hogy ilyen különleges ajándékkal nagyon ritkán tudjuk Ügyfeleinket meglepni!  A minőségi kiszolgálás, a kedves családias környezet azonban nálunk mindenkinek jár és arra is büszkék vagyunk, hogy a hazai Hyundai márkakereskedői hálózatban a mi kedves Ügyfelünkre mosolygott rá a szerencse. Képe Tibor fontosnak tartotta azt is, hogy a Hyundai globális szponzorációs stratégiájához hasonlóan a Hyundai Hatvan Márkakereskedés is fontosnak tartja az ügyfelei körében népszerű látványsportok helyi támogatását: korábban a Hatvan FC focicsapatát, most pedig a város méltán népszerű kézilabda szakosztályát segíti a Hyundai Hatvan Autószalont üzemeltető Prémium Autóház Kft.

 

 

 

Tech: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.