Itt nézz körül, ha telefont keresel! (x)

Létrehozás: 11/07/2020 - 15:29
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A rendszeres és megfelelő módú kommunikáció a modern kor egyik olyan szolgáltatása, amiben a különféle telefon típusok nélkülözhetetlen szerepet töltenek be.

Bár ma már hajlandóak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a mobilokon túl is van élet, pedig valójában a vezetékes vonalak még nagyon is léteznek.

Milyen telefonok között válogathatsz?
Mindenképpen megéri belevetned magad a kínálatunkba, amennyiben szeretnél beszerezni egy csúcsminőségű terméket. Természetesen akkor is állunk rendelkezésedre, ha valamilyen más kategóriában gondolkodsz. 

Nézzük meg, hogy mi a választék! Az okostelefonok mellett, a néhány évvel ezelőtt még abszolút piacvezető nyomógombos kivitelekből is bőven tartunk raktáron. A kifejezetten időseknek kialakított mobilok is készleten vannak. Legyen szó továbbá céges vagy strapabíró telefon típusokról, itt a helyed!

A listavezető Huawei, Honor, Samsung, iPhone termékeken túl, felújított-, használt- és asztali modell is egyaránt kapható. Nem feledkeztünk meg továbbá a kiegészítőkről sem, amik megkönnyítik az alkalmazást.

Asztali telefon 
A kisebb-nagyobb cégek, vállalkozások esetében teljesen alapvető elvárás egy olyan telefon, amiről könnyedén át lehet irányítani a hívásokat, és konferenciabeszélgetéseket lehet kezdeményezni. A gyorstárcsázás mellett, a kihangosítás, a híváskijelzés és a mellékek megadása teljesen alapfeltétel. 

Grandstream GXP1625
A modern és hatékony kommunikáció alapját képezi ez a készülék. 2 darab telefonvonallal, 3 részvevős konferenciahívás lebonyolítására képes. HD audio hangminőséggel és zajszűréssel rendelkezik. 500 névjegyzék és 200 bejegyzés tárolására alkalmas. 

Felújított Apple készülékek
Amennyiben adsz a minőségre, de alaposan megnézed az árat, akkor ez a kategória kimondottan Neked szól. A 100%-ban eredeti alkatrészek biztosítják, hogy a telefonkészülékek nem okoznak csalódást. Szinte teljesen tökéletes vizuális állapotban juthatsz hozzájuk.

Semmit sem bízunk a véletlenre és adunk a minőségre, ezért a 2 éves garancia az alap, amire számíthatsz. A legújabb iOS operációs rendszer gondoskodik a könnyű kezelhetőségről.

Személyre szabott telefonválasztás
Ne kapkodd el a döntést, hanem csak alapos megfontolást követően rendelj! A végeredményben biztosan nem fogsz csalódni.     

 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink