Montenegrói irányítót szerződtet az FTC női kézilabdacsapata

Létrehozás: 08/20/2021 - 13:06
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A montenegrói válogatott Itana Grbic a bajnoki címvédő Ferencváros női kézilabdacsapatához igazol.

A Buducnost Podgorica hétfőn a honlapján jelentette be, hogy - mivel az előző szezonra szóló szerződésből származó kötelezettségek egy részét nem fizették ki - a 24 éves irányító a megállapodása felbontását kérte. Bár marasztalták a játékost, nem tudtak megállapodni vele, így felbontották a szerződését, és a posztjára máris leigazolták az ugyancsak montenegrói válogatott Matea Pletikosicot.

"Annak ellenére, hogy nem értjük a döntését kevesebb mint egy hónappal a Bajnokok Ligája új szezonja előtt, a ZRK Buducnost sok sikert kíván Itana Grbicnek Budapesten, az FTC mezében" - áll a Buducnost honlapján. A Ferencvárosnak az egyaránt a tokiói olimpián megsérült Kovacsics Anikó és Szucsánszki Zita vállproblémája miatt volt szüksége új irányítóra.

Forrás: MTI 

Szórakozás: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.