Néhány hét alatt teljesíthető targoncavezetői tanfolyam

Létrehozás: 10/28/2019 - 11:00
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A számos rakodógép-fajta közül minden bizonnyal a villástargonca van legtöbb helyen és legtöbbször használatban.

 

Ezek a munkagépek is sokfélék lehetnek, de, ami mindenképpen közös bennük, hogy nagyon mozgékonyak, így könnyedén lehet velük manőverezni a különféle raktárhelyiségeken belül is. Ahhoz, hogy valaki ilyen jellegű munkát végezhessen, mindenekelőtt szükség van egy targoncavezetői tanfolyam elvégzésére. Aki a meghirdetett kurzusainkon elsajátítja az anyagmozgatás csínját-bínját, biztos lehet abban, hogy válogathat majd a jobbnál jobb állásajánlatok között.

A vizsgabizonyítvány külföldön is érvényes, így az sem jelenthet akadályt, ha az álláskereső valamelyik nyugati országban képzeli el jövőjét. A fejlettebb európai országokban nyilvánvalóan sokkal jobb bérezésre lehet számítani ebben a szakmában, viszont hazánkban is egyre jobb feltételekkel kecsegtetnek a munkáltatók a targoncavezetői tanfolyam birtokosainak. Legyen szó építőipari vagy bármilyen logisztikai vállalatról, a targoncások mindenhol igen keresettek. Ahhoz képest, hogy mennyire nagy jelentőségű lehetőségről beszélünk, a kritériumok minimálisak. A jelentkezőknek rendelkezniük kell az általános iskola 8 osztályának az elvégzését igazoló bizonyítvánnyal, a vizsgáig be kell tölteniük a 18. életévüket, ezenfelül pedig csak egy általános orvosi vizsgálatnak kell alávetniük magukat ahhoz, hogy minden tekintetben alkalmasak lehessenek a targoncavezetői tanfolyam teljesítésére.

A komoly szakképesítés mellett az oktatóink felvértezik a résztvevőket azzal a tudással, amit a későbbiekben akármelyik munkahelyükön is kamatoztathatnak majd. Az engedély megszerzéséhez mindössze ezt az OKJ-s képzést kell sikeresen teljesíteni és máris biztos lábakkal lehet betörni a munkaerőpiacra. A targoncavezetői tanfolyamra való jelentkezést online úton is el lehet intézni, hiszen weboldalunkon is megtalálható a jelentkezési lap. A záróvizsgát is beleértve a hallgatóknak mindössze 3 hétig tart lehallgatni a szakképesítést érő kurzust. Magyarországon ebben a szakmában is nagy a munkaerőhiány, ezért égető szükség van a folyamatos utánpótlásra, a szakemberképzésre. Akik abszolválják a targoncavezetői tanfolyamot, nagyon jó eséllyel számíthatnak arra, hogy meg fogják becsülni újdonsült munkahelyükön bérezés tekintetében is. Oktatóközpontunk árgaranciát is vállal az összes tanfolyamra, így, amennyiben valaki máshol megtalálja ugyanezt a képesítést nyújtó kurzust ugyanezekkel a feltételekkel és olcsóbban, akkor további engedményekre számíthat.

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.