Prágai lett a világ legszebb hotele

Létrehozás: 12/15/2015 - 11:32
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Az U Zlaté Studně hotel egyébként a híres asztrológus, Tycho Brahe ex-rezidenciája, mely a Malá Stranán található Prágában.

Az épület II.Rudolf korát idézi, melyben 17 szoba és 2 apartman a korabeli francia ízlést idézi. A hotel látogatói általában valamilyen jeles évfordulót, vagy eseményt ünneplő párok, házastársak, így az árak is ehhez igazodnak. A legalacsonyabb összeg egy éjszakára 264 euró, a legdrágább pedig 700. A hotel ezért az árért viszont speciális odafigyelésben részesíti a vendégeket. Minden új látogatója egyedi kiszolgálásban és figyelemben részesül.

Az ajánlatok között szerepel például az ún. „Párna menü”, mely a reggeli ágyban fogyasztását jelenti, az édes álmokat szolgáló desszertekből pedig lefekvés előtt lehet választani. A világ második legjobb hotele Görögországban található. A top tízben egyáltalán nem szerepelt olyan hotel, mely az USA-ban lenne, egyértelmű európai fölény mutatható ki tehát a legszebb hotelek rangsorában.

 

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.