Sokszor túlságosan kritikusak vagyunk

Létrehozás: 12/17/2015 - 13:10
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A divatot csak fenntartásokkal szabad kezelni. Ha bemegyünk egy ruházati üzletbe, akkor valószínű, hogy modellek néznek vissza ránk, éppen a legfrissebb kollekcióban, makulátlanul, tökéletesre sminkelve.

A tökély, mely a képekről árad gyakran rossz érzéseket kelt bennünk nőkben, pedig nem kellene. Hiszen a modell bőre is lehet pattanásos, sőt, az ő lábán is maradhatnak szőrszálak, előfordulhat, hogy még az arca sem szimmetrikus. Na és? Mi ezt nem vesszük észre, nem keresünk hibákat másokon, csak magunkon és gyakran túl sokszor tesszük ezt. Le kellene állni vele. A következő szépen megvilágított fotókon Mihalik Enikő pózol, de akármelyikünk is lehetne ott. Nem irigykedünk, csak tisztelgünk a fotós előtt. Camilla Akraans tuda mit tesz és nem hagyja, hogy képei az értelmetlen posztmodern, kommersz divatfotókká silányuljanak el.

Galéria

, , ,

Fotók: Fashionising

Szórakozás: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink