Te választasz! (x)

Létrehozás: 12/12/2019 - 14:35
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Ez a módszer segíthet Neked a tudatosabb életvezetés elérésében.

 

“Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” (Gary M. Douglas)

Nem egy új gyógyító módszer

Az Access Bars nem egy új gyógyító módszer, hanem egy eszköz, amely segíthet a könnyedebb tudatosabb élet elérésében. Segít megszabadulni a másoktól átvett korlátozó hiedelmektől, ítéletektől, viselkedési mintáktól, hogy ez által végre a saját könnyedebb, tudatosabb életét élhessük. 

Ebben a valóságban megszoktuk, hogy mindenért küzdeni kell, mindent nehezen és lassan kaphatunk csak meg. Mi lenne, ha minden könnyedén, örömmel és ragyogva is megérkezhetne az életünkbe? Mi lenne, ha mindent választhatnánk, amire csak vágyunk?

Az Access ma már közel 200 országban elérhető személyiségfejlesztő módszer, amely a tudatosság növekedését szolgálja. Olyan eszközök kincsestára, amelyek segítségével növekedhet a tudatosságunk. Teljesen új nézőpontokat ad azok számára, akik készek rá, hogy tényleg változtassanak az életükön, vagy az az életük bizonyos részein.

A lehetőségeink végtelenek

 Az Access Consciousness® nagyon sok lehetőséget rejt magában. A kezelések sokszáz vagy többezer éves hitrendszereket, félelmeket, sérelmeket, fogadalmakat oldhatnak fel, tisztíthatnak ki a testből, amelyek a tudatalattink mélyén lapulva irányítanak és megállítanak abban, hogy valami nagyobbat választhassunk. Ezek az eszközök hozzásegíthetnek ahhoz, hogy megteremtsük azt az életet, amilyenre valójában vágyunk. 

A hogyanról, és hogy milyen gyorsan vagy lassan valósítjuk meg ezt mi magunk határozunk, ki-ki a saját tempójában haladhat. Választhatjuk, hogy mi magunk is megtanuljuk, a kezeléseket vagy csak befogadjuk azokat. Minél több Access Bars kezelést kapunk annál nagyobbá válik a befogadásunk és a tudatosságunk. 

A cél tudatosság és ítéletmentesség

A cél, hogy minél inkább a jelenben legyünk, tudatossá és ítéletmentessé váljunk. Az ítéletmentesség megengedi, hogy a dolgokat annak lássuk, amik, és ne akarjuk mindenáron megváltoztatni, átformálni a saját nézőpontjaink szerint. Amellett, hogy mindent be tudunk fogadni, semmit nem utasítunk el mindent, amire vágyunk képesek leszünk megteremteni, legyen az bármilyen nagy vagy elérhetetlennek látszó. Minél tudatosabbak vagyunk annál könnyedebb és kellemesebb életünk lehet. 

Kérdésben lenni hatalmat ad, megnyitja a lehetőségek terét a válaszokkal szemben, amelyek bezárnak és megfosztanak a továbblépés lehetőségétől. A kérdések teret nyitnak valami újra, ami eddig még nem volt. A kérdés képes rá hogy megváltoztassa az adott helyzet energiáját új ajtókat nyitva meg számunkra.  Az Univerzumban végtelen bőség van. Mi határozzuk, meg mit vagyunk hajlandóak befogadni belőle. 

 

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink

2019 dec 12 - 14:35