Új népszerű amerikai márkák jöhetnek Budapestre

Létrehozás: 10/21/2019 - 14:38
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Papa John’s, Snap Fitness, School of Rock – csak néhány népszerű amerikai franchise márka azok közül, amelyek talán hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek.

2019. november 18-án és 19-én amerikai franchise üzletemberek delegációja termékeket, szolgáltatásokat, munkahelyteremtési valamint tulajdonszerzési lehetőségeket kínálnak Magyarországon. A rendezvény az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya és a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) szervezésében valósul meg.

Tíz amerikai cég kínál munkahelyteremtéshez, szolgáltatásnyújtáshoz, gazdasági fejlődéshez, valamint franchise rendszerben működő üzletek tulajdonszerzéséhez kapcsolódó lehetőségeket Budapesten az amerikai francise üzletember találkozó keretében november 18 – 19-én, világszerte ismert cégeket, márkaneveket bemutatva az európai piacon.

“Az amerikai franchise iparág nagyon büszke arra, hogy amerikai termékek és szolgáltatások ilyen széles körét tudja a magyar embereknek és cégeknek kínálni” - nyilatkozta Marc Dillard, a budapesti Amerikai Nagykövetség követtanácsosa. “A franchise üzleti modell révén az emberek világszerte lehetőséget kapnak a gazdasági fejlődéshez Amerika néhány legsikeresebb márkájával együttműködve és ők is megvalósíthatják egy sikeres vállalkozás tulajdonjogának megszerzésével és műküdtetésével kapcsolatos álmaikat.”

Az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya valamint a Nemzetközi Franchise Szövetség közös szervezésében az amerikai cégek potenciális franchise-átvevő partnerekkel találkoznak, ezáltal új piacokra kiterjesztve a márkanevek tulajdonszerzéséhez kapcsolódó lehetőségeket. Az alábbi cégek vesznek részt a találkozón:

  • Carl’s Jr. és Hardee’s (minőségi gyorsétterem)
  • FASTSIGNS International (üzleti szolgáltatás)
  • Gold’s Gym (edzőterem)
  • Lift Brands: Snap Fitness és 9Round Boxing (edzőterem)
  • Little Land Play Gym (gyerek szórakoztatás)
  • Nathan’s Famous Inc. (minőségi gyorsétterem)
  • Papa John’s International, Inc. (minőségi gyorsétterem)
  • School of Rock (zeneoktatás)
  • Wing Zone Franchise Corporation (gyorsétterem)
  • Ziebart International Corporation (teljes körű autóápolás, autókozmetika)
Tags: 
Panoráma: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink