Veszélyes korba lépett a népszerű énekes

Létrehozás: 03/05/2012 - 10:00
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A mai nappal veszélyes korba lépett a Punkie énekese, Kereszty Dániel, vagy lengyel nevén "Kerezsy Danielek".

A  Hawaii Hereverő, a Konfliktus kerülő nő, illetve a Rég elmúlt című slágerek szerzője 27 éves lett, melyet életmódjához híven visszafogottan, egyetemista barátaival, tó melletti sörözéssel ünnepelt meg a hétvégén. A Testnevelési Egyetemet végzett frontember újabb zenekari tagváltásokat követően ismét optimistán tekint a jövőbe.

Az örök mókamestert már középiskolában is egy különleges színfoltnak találták osztálytársai, amit elsősorban ódivatú, festett NSZK-s sárga hajának köszönhetett. A hülye szóvicceiről is ismert vastaghangú énekes az érettségi után többnyire baráti körökben megismert amatőr garázszenekaroknál kereste a boldogulását, főként trombitásként. Akkor még sok konkurens zenész remélte, hogy nem lesz köze az énekléshez, hiszen sportos jelleme, továbbá sikeres felvételije a TF-re azt sejtette, hogy testnevelés tanári pályán találja meg a jó szerencsét.

A népszerű alter-punk banda frontembere  soha nem adja fel, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az évről-évre újabb kihívás elé kerülő Punkie iránt érzett kitartása. Szülei kezdetben a konyha melletti helységből alakítottak ki neki gyerekszobát, melyet annyira megszeretett, hogy mai napig ebben él. A konyha közelsége farkas étvágyat kölcsönzött neki. A gyomránál már csak nemesebbkik testrészét jobban kedvelő énekes nem szívesen szakad ki barátai köréből.

Keró egyik szenvedélyének jól megy a sora, hiszen a Punkie manapság szinte minden héten koncertezik. Miután számos híresség – így Amy Winehouse, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Brian Jones és Kurt Cobain – 27 évesen halt meg, ennek köszönhetően elterjedt a 27 évesek klubjáról szóló elmélet, amely különösen szerencsétlennek tekinti ezt az életkort. Ezt a nézetet a frontember is osztja, bár több mint valószínű, hogy viccből, hiszen másképp nem lenne hű a már jól ismert mondáshoz: "A hülyeség mértékegysége 1 Keró".

 

Tags: 
Kultúra: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink