A Zyxel a Nebula portfólió legújabb fejlesztéseivel támogatja a kis- és középvállalkozásokat, iskolákat és otthoni felhasználókat

Létrehozás: 09/01/2022 - 16:20
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A mai napon a Zyxel Networks, a vezető felhőalapú hálózati szolgáltató új termékek bevezetését jelentette be WiFi 6 Access Point és GS1915 sorozatán belül.

A Zyxel legújabb termékei továbbfejlesztett hálózati megoldásokat kínálnak, lehetővé téve a kis- és középvállalkozások, iskolák és otthoni felhasználók számára a „Just Connect” csatlakozást a Nebula felhőalapú távfelügyeleti portáljához.

Megfizethető hálózati megoldásokat ad a KKV-k számára
A Független Vállalkozások Országos Szövetsége a múlt hónapban arról számolt be, hogy a kisvállalkozások 91%-a elismerte, hogy az emelkedő árak „jelentős” vagy „mérsékelt” hatással vannak vállalataikra.

A KKV-k üzleti költségeinek csökkentése érdekében a Zyxel piacra dobta a Nebula-kompatibilis GS1915 sorozat legújabb kiegészítőjét. A KKV piac legolcsóbb hibrid switch-megoldásaként a vadonatúj, kompakt, 24 portos gigabites Smart Managed Switch portonként akár 30 watt teljesítményt is támogat, így ideális olyan telepítésekhez, ahol további hozzáférési pontokra és kamerákra van szükség.

A modell alapértelmezett PoE fogyasztási móddal rendelkezik, amely a hálózatba kapcsolt eszközök által igényelt pontos teljesítményt biztosítja, a többit az energiakeret optimalizálására tartja fenn, lehetővé téve több eszköz táplálását, ami végső soron jobb befektetési megtérülést biztosít a vállalkozások számára.

A nagy sűrűségű hálózatok elleni küzdelem
A Zyxel WiFi 6 Hozzáférési Pont sorozatának legújabb termékeként az NWA220AX-6E teljeskörűen támogatja a következő generációs WiFi 6E technológiát, amely rendkívül gyors sebességet és alacsony késleltetésű kapcsolatokat biztosít.A 2,5-szer nagyobb kapacitásával a Zyxel legújabb hozzáférési pontja segít a nagy sűrűségű hálózatokkal rendelkező szervezeteknek enyhíteni a WiFi túlzsúfoltságát és csökkenteni a torlódásokat. Akár 5,4 Gbps sebességgel ez a legújabb vezeték nélküli hozzáférési pont tökéletes megoldást jelent az irodák, egyetemek és bevásárlóközpontok számára, amelyek javítani kívánják felhasználói élményüket.

Az otthoni felhasználók is profitálhatnak a Zyxel legújabb AP-jából, mivel nagy sűrűségű WiFi képességei az otthoni felhasználókat is támogatják olyan feltörekvő technológiák alkalmazása mint a VR és az AR esetében, amelyekhez rendkívül gyors késleltetés nélküli sebességet ígér.
 
Könnyen kezelhető a NebulaFlex segítségével
A Zyxel Nebula portfóliójának új tagjai a NebulaFlex technológia támogatásával érkeznek, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók számára, hogy könnyen válthassanak a hálózatkezelési módok, azaz az önálló és a Zyxel licencmentes Nebula felhőkezelési platformja között.

Kevin Drinkall, az EMEA régió marketing- és GTM-stratégiájáért felelős igazgatója hozzátette: „A Nebula a legátfogóbb felhőalapú hálózatkezelési megoldás kis- és középvállalkozások számára. A Zyxelnél folyamatosan dolgozunk újításokon, hogy a Nebula portfólió további termékekkel való bővítésével még előrébb tarthassuk a piacon. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a KKV-kat, iskolákat és otthoni felhasználókat új, megfizethető és problémamentes hálózati megoldásokkal szolgálhatjuk ki a mindennapi üzleti és személyes igények kielégítésére.”

A Zyxel Networksről
Az 1989-ben alapított Zyxel a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók többek között a legújabb technológiát képviselő "wireless" berendezések, elismerten biztonságos tűzfalak és a költséghatékony megoldást nyújtó IP alapú DSLAM-ok. A tajvani központú vállalat az USA-ban, Európában és Ázsiában, továbbá a világ több országában is jelen van helyi képviselettel. Alkalmazottainak száma eléri a 3200 főt, disztribútorainak közreműködésével több, mint 70 országban van jelen aktívan, és termékei az öt kontinens több mint 150 országában kaphatóak. A Zyxel a kelet-közép-európai régióban elsőként Magyarországon jelent meg, 2003 júniusa óta működik budapesti képviselete, a Zyxel Hungary.

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.