Anna csak egy van

Létrehozás: 12/12/2015 - 16:58
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Anna Abreu, születési nevén Anna Eira Margarida Mourão de Melo e Abreu, második „Now” címû albumával immáron platina lemezes lett Finnországban.

A korong 2008 õszén jelent meg és címadó dala a „Vinegar” heteken belül toplistás lett. Annának már magyar rajongói oldala is van és az „Are you ready” slágergyanús száma letölthetõ a Sony BMG jóvoltából, persze némi aprópénz ellenében.


Az idén 21 éves lány 2007-ben csak második helyre volt jó a finn „Idol” tehetségkutatóban. Ezt követően a Sony Music Entertainment nem tétovázott, megkínálta egy lemezszerzõdéssel. Elsõ korongja gyakorlatilag egy hét alatt platina lett. A 95 ezer példányban eladott korong dalai alapvetõen R&B-s, pop-os, latinos elemeket ötvöznek, melyben Anna hangja olyan tökéletes angolsággal szólal meg,hogy nem sejtenénk északi a hölgy. Illetve csak félig, ugyanis apai ágon portugál származású és a finn mellett folyékonyan beszél portugálul, svédül és spanyolul.

Minden okunk meg van tehát azt gondolni, hogy nem teltek unalmasan tinédzser évei és úgy tûnik ezek után sem fog. Abreu hangja, valamint a mögötte dolgozó szakmai stáb úgy tûnik jó úton halad affelé, hogy Finnország újtára engedje következõ világsztárját. Mi meg irigykedünk, hogy ott ez is lehetséges.

 

Tags: 
Kultúra: 

Hozzászólások

Aranyi Péter képe

Beküldte Aranyi Péter -

Ígéretes karrierje volt, most mintha kicsit leeresztett volna. De ne legyen igazam.

A szerzőről

Aranyi Péter

További cikkeink

2015 dec 12 - 16:58