Gyári munkásnak állt a finn énekesnő

Létrehozás: 12/14/2015 - 20:48
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Amikor a Sony a videómegosztókon törölni kezdte a rajongói és a hivatalos klippek feltőltőinek videóit aggódni kezdtünk, hogy a legújabb, hivatalosan klipet sem látjuk, mely Anna Abreu legújabb lemezéről származik.

Az amúgy meglehetősen tevékeny énekesnő a Melano Magazinnak, egy korábban adott interjúban kifejtette, hogy - bár szereti az R'n'B-t - mégis egyelőre marad a könnyed pop zenénél, azért, mert ehhez passzol leginkább a hangja. Ennek megfelelően legújabb száma, a "Hysteria" sem lett igazán eltérő az eddig megszokott stílusától, aki viszont szereti a hangját, az nem feltétlenül lehet csalódott. Ez van, ezt a vonalat nyomja a Sony, nincs egyelőre frissítés.

A feburár 7-én 21. életévét betöltő finn-portugál énekesnő már a negyedik lemezén dolgozik. Anna Abreu sikereit elsősorban számokban lehet mérni, meglehetősen figyelemre méltó tény, hogy több mint 86 ezer eladott lemezzel bevonult a finn zenetörténelembe, összesen pedig már 170 ezer eladott albumnál jár. A hízlegő számok mögött persze komoly szakmai stáb áll, Annának tulajdonképpen "csak" az életét, és a hangját kell adnia mindazért, amit ő napról-napra elér. S, hogy hol a nemzetközi hírnév? Közel. Legalább is a Sony komolyan dolgozik azon, hogy Anna Abreu Finnország elős számú énekesnője legyen a nemzetközi színtéren is.

A klip egyébként 2011. január 10-én debütált és annyi mindenképpen megemlíthető vele kapcsolatban, hogy ennyire talán még sohasem engedte el magát az erotika terén. Több mint valószínű, hogy az északiak kínosan figyeltek arra egyik klipjében se legyen olyan elem, amely kicsaphajta a biztosítékot,  de úgy tűnik, most már ennyit meg lehet engedni. A belefér kategória persze korántsem olyan vészes, mint ahogy azt gondolnánk. Legalább is Magyarországon teljesen elfogadható lenne.

Kultúra: 

A szerzőről

Aranyi Péter

További cikkeink

2015 dec 12 - 16:58