Elindult Jessica Alba életmód csatornája a Youtube-on

Létrehozás: 03/26/2020 - 19:39
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Jessica Alba magyar idő szerint ma 18:55-kor Instagrammon jelentette be, hogy elindult hivatalos Youtube-csatornája, ahová a jövőben saját készítésű videókat fog feltölteni.

 

A Sötét Angyal, valamint a Honey és a Sin City sztárja ma bejelentette, hogy ezentúl nemcsak Instagrammon lesz jelen, hanem a világ legnagyobb videómegosztó portálján, a Youtube-on is. A csatornán látható bemutatkozás szerint a háromgyermekes anyuka a jövőben szépségápolással, fitnesszel, egészségmegőrzéssel, házimunkával kapcsolatos videókat fog feltölteni. Emellett a követői betekintést nyújthatnak a családi életébe is, hiszen a videókban két lánya, Haven és Honour is szerepelni fog. 

"Mindannyiunk be van zárva a következő néhány hétre, vagy ki tudja milyen hosszú időre a négy fal közé, ezért nagyon elhivatott vagyok, hogy létrehozzam ezt a közösséget Veletek srácok! És végső soron mindannyian össze leszünk így kötve." - hangsúlyozta a színésznő és a Honest Company alapító-tulajdonosa. Hozzátette: örömmel fogadja a videóötleteket és kéréseket a rajongóktól. A csatorna ezen a linken érhető el. 

Kultúra: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.