Megható üzenetben köszönte meg a jókívánságokat az amerikai színésznő

Létrehozás: 04/29/2019 - 10:56
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A Sötét Angyal, a Honey és a Sin City sztárja tegnap nem mindennapi ajándékkal lepte meg rajongóit. Jessica Alba vasárnap este élőben jelentkezett be Instagram profilján egy különleges estére készülve.

 

Magyar idő szerint este nyolc órakor több mint félórás élő videóval örvendeztette meg 15,3 millió Instagram követőjét Jessica Alba, közvetlenül az esti fogadás előtt. A színésznő ezúttal gyerekek nélkül, férjével Cash Warrennel utazott az észak-afrikai országba, a Dior Cruise 2020 divatshow alkalmából. Jessica Alba a nézőknek elárulta, soha nem volt még Marokkóban, de lenyűgözőnek találja az országot, amely egy kicsit Mexikóra is emlékezteti. Egy kérdésre válaszolva kifejtette, hogy a repülés miatt fellépő jetleget alapvetően jól viseli, de a délután 4 és este 7 közötti időszakot nehezen tudja átvészelni. A Dior meghívását viszont örömmel fogadta el, amelynek köszönhetően ráadásul hosszú idő után ismét kettesben utazhattak el egy gyönyörű helyre férjével. 

A színésznő elárulta, hogy nem vált ki belőle negatív érzéseket a kora. "Emlékszem, amikor édesanyám 38 éves volt, én mindössze 19. Akkor úgy tekintettem erre a korra, mint valami nagyon távoli dologra, ami már inkább az öregséghez van közel. Mostani fejjel tudom, hogy ez nem így van" - jegyezte meg sminkelés közben. A háromgyermekes édesanyja a születésnapi kívánságok mellett a kritikákat is jól viselte, volt aki ugyanis mérgesen megjegyezte, hogy miért nem válaszol a kérdésekre, amire egyszerűen elnézést kért. Jessica Alba élő videóinak többsége azonban nem, vagy nem csak arról szól, hogy kérdezz-felek módon mindent megválaszol. Ez egyszerűen képtelenség lenne, mivel a megjegyzések gyakran másodpercenként érkeznek a videóinál. A legtöbb értelmes kérdésre azonban mindig megpróbál valamilyen módon válaszolni, ha az a karrierjével, vagy a magánéletével kapcsolatos. 

Fotó: Instagram 

A Hones Company alapítója ugyanakkor egy kérdésre elárulta, hogy júniusban Németországba és Olaszországba is ellátogat, mert a Douglas üzletekben megkezdődik legújabb szépségápolási termékeinek forgalmazása. Tavaly első kézből számoltunk be arról, hogy a Honest Beauty egyre több európai országban lesz elérhető, a babaápolási termékeket ugyanakkor egyelőre Észak-Amerikában lehet csak megvásárolni. 

Jessica Alba ma reggel megható posztban köszönte meg a születésnapi köszöntéseket Instagrammon. "Köszönöm a születésnapi kívánságokat. Nagyon hálás vagyok ezért a sok dologért. A szívem repes Honorért, Hayesért és Havenért. A férjem a lehető legjobbat hozza ki belőlem és már akkor látja a potenciált egy ötletemben, amikor én még nem. Hálás vagyok nagyszerű családomnak, amely tűzön-vizen keresztül támogat engem" - írta színésznő posztjában. Emellett köszönetet mondott Honest Company csapatának, valamint mindenkinek, akivel eddig 38 évében találkozott. Minderről azonban csak az Instagram követői értesülhettek, a színésznő ugyanis március 17. óta egyetlen posztot sem töltött fel hivatalos Facebook profiljára, amelynek az is lehet az oka, hogy Facebook nem tudott, vagy nem akart mit kezdeni a színésznő képeit használó, kellemetlen kamu profilokkal. 

Fotó: Parents magazin

Kultúra: 

A szerzőről

Aranyi Péter