Feszes orosz popsik és a sarló-kalapács

Létrehozás: 10/05/2010 - 17:00
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A orosz nép lélektana sötét, és megfejthetetlen. Mire izgul az orosz férfi napjainkban? Vékony, feszes popsis lányokra, akik sarló-kalapácsos, illetve vörös csillagos ruhákban vonaglanak a vízsugárban.

A klip sztorija nem éppen megterhelő: egy katonát rabul ejt a popókommandó, melynek tagjai heves vetkőzésbe kezdenek, majd kéjesen lemossák a nacsalnyíkuk böszme nagy fehér Hummerjét. A szerencsétlen fogoly csak nyálcsorgatva figyeli a lágy, tingli-tangli refrénre andalgó kerek popsikat, miközben a főnőstény, Xénia szőke hasonmása spriccelő vízsugárt ereszt a már teljesen benedvesedett lányokra. A férfit azután kikötözik és aktív szemkontaktussal kivallatják, de hogy miről az nekünk sem esik le.

Szenvedései fokozódnak, amikor a már a fehér bundás szőke vadmacska felteszi a combját a lábára, így demonstrálva a virgácsán lógó, pisztoly-bőrtoknak látszó tárgyat (mely persze lehet egy bőrkulacs is), a fickónak, ő mégis extázisba esik, de a szőke Xénia jobb horogja legörbíti a kéjes mosolyát. A nő persze nem áll meg ennyinél, még a földön is a haját tépi, hogy nagyon megbüntesse. Elkerülve a mélylélektani, ok-okozati bugyrokat gyorsan még néhány popsi tűnik fel, majd elhajtanak.A videóklip tökéletes vágás és odaadás eredménye, hiszen minden szereplő mélyen éli át a teljesen valótlan szituációt és ezt minden irónia nélkül állítjuk. Nehéz azonban megbocsájtani az igazi nagy szovjet dögök hiányát, vagy ha más nem, akkor egy vágókép erejéig történő habos hempergést egy Lada 1200-esen, valamelyik gida által. A bevillanó vörös csillag odaát nem is annyira félelemkeltő, de itthon mindenképpen perverz ezt terepszínű bikinis lányokon látni. Véleményünk szerint egy lángoló Kreml a háttérben sokkal izgalmasabbá tette volna sztorit, bár így könnyen azt hihetnénk, hogy újra kitört a nagy szocialista forradalom.

Akárhogy is, de ha Mengyelejev miniszterelnök ne adj isten úgy döntene, ezek a lányok foglalják újra vissza az egykori szovjet gyarmat országokat, akkor komoly veszéllyel kell szembenézniük honvédőinknek, hiszen vége az Olga-típusú nők egyeduralmának Oroszországban. És úgy tűnik a blúz és a térdig érző szoknya is vérciki. Csak terep bikini és vékony formás test, kerek, feszes popsi, ezek az orosz lányok, ezek az új Oroszország reménységei.

Tags: 
Kultúra: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.