Halálos gázolás Kőbánya-Kispestnél

Létrehozás: 07/21/2018 - 14:43
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Halálos gázolás történt Kőbánya Kispestnél, Nyárlőrincnél pedig vonattal ütközött egy személyautó.

 

Halálra gázolt egy embert a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat Kőbánya-Kispestnél, a jól működő fény- és félsorompóval ellátott vasúti átjárónál szombaton délelőtt - közölte a Mávinform. A közlemény szerint a hatósági intézkedések ideje alatt Kőbánya-Kispest és Kőbánya teherállomás között a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek, emiatt a Budapest-Cegléd vonalon közlekedő vonatok menetideje 20-30 perccel is megnőhet. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a baleset a Gyömrői úti vasúti átjáróban történt.

Szombat reggel pedig egy személyautó a Bács-Kiskun megyei Nyárlőrincnél vonattal útközött össze. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy földutas átjárónál történt a baleset, a kocsi két utasa súlyosan megsérült. A MÁV-Start tájékoztatásában az áll, hogy a személyautó a Szolnokról Kecskemétre tartó személyvonattal ütközött az autó, reggel fél 7 után annak ellenére, hogy az átjáróban jól működött a fénysorompó. A helyszínelés és a műszaki mentés idején buszokkal pótolták a vonatokat Lakitelek és Kecskemét között.

Forrás: MTI

Visegrádiak: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.