Illusztris társaságba került a Grace Klinika sármos dokija

Létrehozás: 06/25/2018 - 08:40
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Kevesen tudják, hogy a Grace Klinikában korábban Dr. Derek Shepherdet alakító színész, Patrick Dempsey régóta a sebesség bűvöletében él.

 

Az 52 éves színész néhány nappal a Le Mans-i 24 órás autóverseny előtt látogatott el Franciaországba, hogy egy különleges koktélpartin vegyen részt. A Le Mans 24 Hours egyike a világ legrégebbi autóversenyeinek, melyet 1923 óta rendeznek meg a franciaországi Le Mans közelében fekvő Sarthe-i versenypályán. A megmérettetésen Patrick Dempsey csapata, a Dempsey Racing is rajthoz állt. 

A verseny előtt azonban egy ritka autókat felvonultató koktélpartira is sor került, melyre Patrick Dempsey II. Albert monacói herceg Porsche 911 RS-ével érkezett meg. A rendezvényre olyan személyiségek látogattak el, mint a TAG Heuer tiszteletbeli elnöke és a cég alapítójának dédunokája, Jack Heuer, valamint Roald Goethe a ROFGO Racing tulajdonosa és Supercar Blondie az autósvilág egyik befolyásos személye is. Hozzájuk csatlakozott Stefánia monacói hercegnő és gyermeke, Pauline és Louis Ducruet, illetve Camille Gottlieb I. Albert herceg utódja.

Patrick Dempsey csapata végül június 17-én megszerezte az elsőséget a Le Mans-i 24 órás autóversenyen az LMGTE Am osztályban, így az idei futam biztosan kellemes emlék marad a színész és autóversenyző számára.  

 

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.