Jedi-lovag járt a fővárosban

Létrehozás: 12/29/2016 - 23:11
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Varsót évről-évre rengeteg turista keresi fel, nem csoda, ha akadnak közöttük rendkívül kivételes személyiségek is. December közepén az Obi-Wan Kenobit alakító Ewan McGregor látogatott el a lengyel fővárosba.


A hírt ugyanakkor nem kapta fel a magyar, vagy éppen a regionális sajtó, ami jól mutatja, hogy mennyire el van kényeztetve Közép-Európa a hollywoodi sztárok jelenlétével. November elején például Tom Hanks budapesti feltűnése keltett nagy visszhangot, ő ugyanis előszeretettel fotókodott elagott Polski Fiatokkal. Az amerikai színész ilyesfajta akciói még a lengyel Duży w Maluchu készítőit is megihlették, akik megkérdezték, nem lenne-e kedve interjút adni nekik egy lengyel Polski Fiatban. 

Obi-Wan Kenobi december 17-én járt Varsóban. A skót színész este töltött fel egy képet Instragram oldalára, melynek hátterében a Királyi Palota és egy szépen feldíszített karácsonyfa látható. A wawalove.pl internetes portál szerint McGregor mindössze néhány napot töltött a lengyel fővárosban. Ráadásul nemcsak varsó belvárosából, hanem még a repülőtérről is posztolt egy képet. 

Fotó: Ewan McGregor Instagram

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink