Ki az a Kendall Jenner? Öt tény a RESERVED új ikonjáról

Létrehozás: 10/21/2019 - 16:14
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Magyarországon az egyik legnépszerűbb és legismertebb lengyel divatmárka, a RESERVED is egyre komolyabban veszi, hogy évről évre híres sztárokkal kampányoljon.

Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah és Irina Shayk után Kendall Jenner népszerűsíti a lengyel fast fashion márka őszi/téli kollekcióját. Az amerikai szupermodell még csak 23 éves, de olyan sikereket tudhat a háta mögött, amit mások egész modell pályafutásuk alatt sem érnek el. 

Igazi kaméleon

Sikerének egyik legfőbb titka, hogy tökéletesen alkalmazkodik minden szerephez, amit az egyes kampányokban vagy a kifutókon ráosztanak. Profi módon és könnyedén idomul minden stílushoz és divatirányzathoz, aminek népszerűsítésére felkérik. Igazi ezerarcú tehetség, amiről a RESERVED kampányvideójában is meggyőződhetünk.

Karl Lagerfeld egyik kedvence volt

Bár Kendall szerepelt az amerikai Kardashian valóságshowban és sokan ennek és híres családjának is tudták be hirtelen jött népszerűségét, az igazság az, hogy a legnagyobb divatházak enélkül is felfigyeltek rá. Karl Lagerfeld például többször is azt nyilatkozta, hogy mikor először találkozott Kendall-lal és kiválasztotta egy válogatón, fogalma sem volt róla, hogy ki ő. Egyszerűen csak lenyűgözte a lány kisugárzása és szépsége. 180 cm-es magasságával nem is kérdés, hogy modellpályára született.

A leghíresebb divatmagazinok címlapjain szerepel

Bár még csak 23 éves, már 9 éve meghatározó szereplője a divatiparnak. Olyan címlapokat tudhat már a háta mögött, mint például a francia és az olasz Vogue vagy az amerikai L’Officiel. De karrierje kezdetén szerepelt a Teen Vogue-ban, később többek között az Elle, Harper's Bazaar és az OK! Magazinban. 

Egyszerűségért is szeretik

Annak ellenére, hogy híres családból származik, Kendall tipikus huszonévesként viselkedik és öltözik. Kedvence a farmer és a hasvillantós pólók, topok. Imádja az ékszereket és a kalapokat!

Külföldön hihetetlenül népszerű 

A Forbes által készített „legjobban fizetett modellek” listájának élén áll, közösségi oldalait milliók kedvelik. Csak az Instagramon 117 millióan követik. 

Kendall Jenner

Fotók: Wikimedia 

 

Színes: 

A szerzőről

Aranyi-Koroknai Martina
A főiskolán szinte biztos voltam benne, hogy újságíró akarok lenni. Méghozzá klasszikus, tényszerű, objektív HÍR újságíró. :) Végül aztán a PR területére sodort az élet, de ha az idő és lehetőség engedi, szívesen írok bárhol, bármiről. bármikor. :)