KLIPPREMIER: Luca - Itt hagytál

Létrehozás: 04/06/2022 - 08:54
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Luca, aki - a Wellhelloval, valamint Bye Alex és a Slepp-vel közös slágerek óta – egy ideje saját dalokkal építi karrierjét, ismét egy önálló szerzeménnyel rukkolt elő, melyben olyan érzéseket oszt meg, melyeket mélyen magába zárt.

Az „Itt hagytál” őszinte, személyes, sötét és szomorú. Ez a dal valakinek vagy valaminek az elveszítéséről, a magunkba burkolózásról szól. „A klipben van egy démon, ami azt a sok sötét és szomorú dolgot szimbolizálja, amiről nem szeretnék beszélni, amire gondolni is nehéz. Ő üldöz engem, hogy nézzek szembe ezekkel a dolgokkal, mindig a sarkamban van.” - árulta el Luca.

Az érzelmi csalódásokat nehéz feldolgozni. A legtöbb ember csak örlődik ilyenkor és végül az idő gyógyítja be a sebeket. „Az emberek egy része úgy birkózik meg traumatikus vagy éppen csak negatív történésekkel, hogy bezárkózik. Én is ilyen vagyok. Úgy érzem könnyebb, ha nem gondolok bele mélyen ebbe az egészbe, mert olyan dolgok jönnek fel, amivel az adott pillanatban, lehetetlen lenne megbirkózni, számomra. Mindig mondják, hogy beszélj róla valakivel, add ki magadból, én ennek pont az ellenkezőjét szeretném; magammal beszélem meg ezeket a dolgokat, vagy leírom inkább, ilyen típusú ember vagyok. Nem azt mondom, hogy ez egy jó dolog, hogy ezt így kell csinálni, én egyszerűen ezt érzem"- jegyezte meg az énekesnő a klippel kapcsolatban.

A most megjelent dalom az “Itt hagytál” nagyon fontos nekem, ez az első olyan szerzeményem, amiben teljesen biztos vagyok. Ennél a dalnál értettem meg hogy milyen az amikor az érzéseidet egy dalba öntöd.” - Luca.

A klip megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Program Kollégiuma tette lehetővé.

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.