Lengyelországban folytatja a magyar kosárválogatott kapitánya

Létrehozás: 07/20/2020 - 22:36
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A lengyel bajnok Slask Wroclawnál folytatja pályafutását Keller Ákos, a magyar kosárlabda-válogatott csapatkapitánya.

 

A 31 éves center az elmúlt szezont Körmenden kezdte, majd októberben a Zadarhoz igazolt. A kevés horvátországi játéklehetőség miatt februárban aláírt az olasz másodosztályú Orlandinához, ám a bajnokságot márciusban a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánították. "Múlt héten hívott a menedzserem, hogy van egy ilyen ajánlat, én pedig régóta vártam arra, hogy külföldről keressenek" - fogalmazott az M1 aktuális csatornának Keller. Hozzátette, magyar ajánlatai már márciusban voltak, de azokat nem akarta elfogadni, mert reménykedett, hogy légiósként folytathatja.

Elmondta, egy plusz egyéves szerződést kötött a lengyelekkel, akik kezdőjátékosként számítanak rá. "Vasárnap már utazom is ki, mert augusztus végén kezdődik a bajnokság, úgyhogy egy hetem van rákészülni a felkészülésre" - zárta a válogatott center. A Slask Wroclaw rekordot jelentő 17 bajnoki címmel és 13 kupaarannyal büszkélkedhet.

Forrás: MTI (Fotó: http://wks-slask.eu/akos-keller-potezny-wegier-pod-koszem-slaska/ ) 

Szórakozás: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.