Meghatóan szép kisfilmet készített Budapesten Terence Hill

Létrehozás: 01/26/2019 - 10:34
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Február közepéig bárki megtekintheti az Aréna Plázában a Különben dühbe jövünk (1974) című film ikonikus autóját, a Dune Buggyt. A filmben Bud Spencer és Terence Hill ezért az autóért harcolt meg egymással és a gazfickókkal.

 

A Bud Spencer és Terence Hill rajongók számára szinte kötelező lehet elzarándokolni az Aréna Pláza alsó szintjén található autóhoz. A járművel bárki lefotózhatja magát február 15-ig. Az autó egy jótékonysági akció keretében került Magyarországra, amelynek során Terence Hill a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette. A titkos magyarországi látogatásáról egy kisfilm is készült, amely az alábbi videón tekinthető meg. 

Óriási érdeklődés mutatkozik a december elsején indult árverés iránt, hiszen jelenleg 50 000 eurónál jár a licitálás összege. A jótékonysági aukció lezárulta után még egyszer, utoljára találkozhatunk a legendás kocsival február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis koncerten a Sportarénában. Az esemény sztárvendégei Terence Hill és az egykor Sandokant megformázó Kabir Bedi lesznek. A Bud Spencer és Terence Hill filmek mellett még többek között a „Sandokan – A maláj tigris”, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is hallhatjuk majd. 

 

Visegrádiak: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.