Megkéseltek egy férfit Budatétényben

Létrehozás: 12/05/2011 - 18:00
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Halálos késelés történt november végén a XXII.kerületben, melyben egy fiatal férfi vesztette életét a környékbeliek által gyakran használt Gyula vezér lépcsőn.

Az egyik közösségi oldalon terjedő hír igaznak bizonyult,  a médiában azonban nem kapott nyilvánosságot a gyilkosság. A Melano Magazin kérdésére a BRFK Sajtóosztálya megerősítette értesülésünket. A fiatal férfi holttestére nem messze a Campona bevásárlóközponttól találtak rá.

November végén a budatétényiek nagy részét egyetlen dolog foglalkoztatta: a Gyula vezér lépcsőnél történt késelés. A 17-21 év körüli férfi holttestére november 26-án , hajnalban talált rá egy arra járó kerületi lakos, akit még aznap a Teve utcai rendőrpalotába hívtak kihallgatásra. A gyilkosság helyszínén a mai napig mécsesek sorakoznak, melyeket az áldozat hozzátartozói, barátai helyeztek el. Az esetről semmit sem lehetett hallani, holott nem messze a helyszíntől található az egyik kereskedelmi tévé székháza.  A rózsakerti lakótelepre vezető lépcsőn egyébként gyakran látni illegális szereket (főleg marihuánát) használó fiatalokat, azonban nincs arról információnk, hogy közük lenne az eseményhez.

A XXII. kerület Facebook-oldalán szombaton megjelent felhívásban az áll, hogy a meggyilkolt férfi családjának gyűjtenek adományokat. A család jóbarátja arra kéri a kerületeiket, hogy a mai nap folyamán vigyenek a Campona Sport&Fitness&Wellness Centrumba bármilyen olyan ajándékot, amellyel támogatni tudják az apa nélkül maradt családot. A kiírásban továbbá az is olvasható, hogy a meggyilkolt férfi felesége rákos, nagyszülei meghaltak, így semmilyen segítségre nem számíthat a megkéselt férfi három éves kisfia.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya jelenleg is nyomozást folytat emberölés bűntettének gyanúja miatt, éppen ezért a BRFK egyelőre nem ad további felvilágosítást a bűncselekményről.

Visegrádiak: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.