Nem luxus többé a távfelügyelet szolgáltatás sem

Létrehozás: 07/23/2022 - 06:37
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A távfelügyelet szolgáltatás tipikusan az a témakör, ami eleinte rendre megosztja a témában tapasztalatlanokat.

Vannak ugyanis, akik azt feltételezik, hogy ez a szolgáltatás, pláne a kivonuló járőrszolgálattal kombinálva, inkább illik egy amerikai akciófilmbe, mint a hazánk vidéki, de akár városi nyugalmába. Nos, a biztosítótársaságok statisztikai adatai egyáltalán nem ezt igazolják, sőt, – és mint tudjuk, a számokkal bizony nehéz vitatkozni.

Ha van, ami sohasem hazudik, akkor az a statisztika
A közbiztonság minőségének rohamos romlása sajnos Magyarországon is tapasztalható. A tapasztalat azt mutatja, a „jobbnak” elkönyvelt, békés környékek ingatlanjai sincsenek biztonságban a bűnözőktől. Sőt, a busás haszon reményében pont ezek azok a helyszínek, ahol a rablók szívesen tevékenykednek. Amit kevesen tudnak, hogy a biztonságtechnikai eszközök nemcsak a tűzoltásban, de a megelőzésben is nagyon jó szolgálatot tehetnek, ugyanis elrettentő erejük van. A biztosítócégek adatai is ezt igazolják: azoknál az ingatlanoknál, ahol már megoldott a biztonságtechnikai rendszerek telepítése, a betörők jóval kevesebb eséllyel próbálkoznak, mint a teljesen védtelen épületeknél.

0-24 órás védelem a maximális biztonságérzet jegyében
A riasztó- és kamerarendszer telepítése felelősségtudatos lépés az egyén részéről. Ezek az eszközök már hatékonyan biztosítják a személy- és vagyonvédelmet. Teljes biztonságot azonban kizárólag a riasztórendszerhez kapcsolódó 0-24-ben üzemelő távfelügyelet szolgáltathat. A rendszer által érzékelt jelzések egy mindig éber központba futnak be, ahol a szakképzett diszpécserek a bejövő jelzés minőségének megfelelően azonnal megteszik a szükséges lépéseket.

Maxoljuk ki a lehetőségeinket!
A biztonságtechnikai rendszerek töretlen népszerűséggel rendelkező hazai nagymesterei, az Alarmdirect professzionális gárdája nem ismer kompromisszumot, ha a minőség, a megbízhatóság és a költséghatékony árak kerülnek terítékre. Legyen szó lakások, családi házak vagy cégek távfelügyeletéről, a havi díjak elképesztően barátiak, még abban az esetben is, ha olyan extra szolgáltatásokat igénylünk, mint az SMS küldés vagy a kivonuló járőrszolgálat.

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink