Ezért érdemes vigyázni a zsíros hajra való samponokkal

Létrehozás: 08/02/2019 - 16:06
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Mi sem kelt igénytelenebb hatást, mint amikor a hajkoronánk zsírossá válik.

 

Ilyenkor hiába is próbálkozunk azzal, hogy frizurakészítéssel javítsunk a helyzeten, a hajunk feltűzve, leengedve, sőt még copfban is vállalhatatlan lesz. Zsíros hajra sampon persze szinte bármelyik drogériában rendelkezésre áll, ha elég türelmesek vagyunk felkutatni azokat a márkákat, melyek többféle hajtípusra is kínálnak termékeket. Ugyanakkor nem árt az összetevők listájára is vetni néhány pillantást, az ugyanis gyakran tartalmaz olyan alkotóelemeket, melyek nem tartoznak az egészséges kategóriába. Többek között ilyenek a mesterséges adalékanyagok, például a színezők, az illatanyagok vagy a habzást elősegítő komponensek, melyek irritálhatják a fejbőrünket és egyéb kellemetlen mellékhatást idézhetnek elő. Zsíros hajra sampont akkor is találhatunk, ha nem ragaszkodunk a reklámokban látott márkatermékekhez. A természetes összetevőket tartalmazó készítmények között is érdemes körülnézni, hiszen szép számmal vannak hajápolásra kifejlesztett termékek is. Ez abban az esetben is igaz, ha minden vágyunk, hogy zsíros hajra megfelelő sampont találjunk.

Néha nem csak a hajjal kapcsolatos problémák nehezítik meg az életünket, hanem az arcbőrünket beterítő pattanások is, amik megkövetelik a speciális kozmetikumok használatát. A szegfűszeg olaj ára láttán azonban kellemes csalódásban lehet részünk, ugyanis csak ezer forint körüli összeget kell rááldoznunk. Mit kapunk cserébe? Egy serkentő hatással rendelkező, kellemes illatú készítményt, amit rendkívül széleskörűen tudunk felhasználni. Sokan meglepődve tapasztalják, hogy a szegfűszeg olaj ára mennyivel alacsonyabb, mint azoké a termékeké, melyek a felét sem nyújtják annak, amit ígérnek. Ez is azt bizonyítja, hogy nem szabad bedőlni a reklámoknak és a hangzatos ígéreteknek, hiszen napjainkban olcsón is hozzá lehet jutni a megfelelő készítményekhez. A szegfűszeg olaj ára garantáltan elnyeri mindenki tetszését, aki arra vállalkozik, hogy feltérképezi a kínálatot, és beszerzi a bőrápoláshoz szükséges termékeket.

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.