Megnyílt Magyarország első Fjällräven üzlete

Létrehozás: 12/28/2017 - 18:53
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A svéd túrafelszerelés-gyártó Fjällräven, az új, több mint ezer négyzetméteres soroksári Mountex üzletében nyitotta meg első dedikált brand corner-jét, ahol a látogatók a legújabb városi és outdoor termékeket vásárolhatnak meg.

 

A minden eddigi Mountex-üzletnél nagyobb központ több mint 250 márka termékeit kínálja a vásárlóknak. A boltban megtalálható 60 000 ruházati és túracikk között a svéd Fjällräven legújabb termékei is megvásárolhatók, mégpedig egy, a márka számára dedikált üzletrészben. 

Hatalmas előrelépés, hogy egy jól megkülönböztethető, saját üzlettel erősítjük tovább jelenlétünket a magyar piacon – mondta el Beszédes Zsolt, a Fjällräven hazai értékesítési igazgatója. Hozzátette, hogy az új, a legmodernebb svéd belsőépítészeti elvek alapján berendezett üzletrész lehetőséget teremt arra, hogy a vásárlók könnyedén, egy helyen megtalálják a termékeket, és a márkát egy egyedi kiskereskedelmi jelenléttel is azonosítsák.

A Fjällräven egy jelentős kampánnyal támogatta meg első dedikált üzletének megnyitóját: az első 170 vásárlót a svéd gyártó egyik ikonikus darabjával ajándékozta meg. Az ajándék Re-Kånken hátizsákok újrahasznosított műanyag palackokból készült táskák, amelyek a svéd formatervezés alapvető elveit követik: letisztultság, kifinomultság, funkcionalitás. A sikerességére való tekintettel a gyártó úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kampányidőszakot: a bizonyos értékhatár fölött Fjällräven termékeket választó vásárlókat jövőre is ajándék táskával lepi meg. 

A brand corner megnyitásával egy időben a Fjällräven magashegyi túraruházatát, a Bergtagen termékeket választó vásárlók között egy svédországi utat is kisorsolt a gyártó. Az út során a szerencsés nyertesnek alkalma lesz meghódítani a Svédország legmagasabb pontját, a Kebnekaise hegy 2097,5 méteres csúcsát. Az új Fjällräven kiskereskedelmi egység az egyik legnagyobb magyarországi túrafelszerelés-forgalmazó, a Mountex soroksári üzletében található, a 1239 Budapest, Bevásárló utca 4. szám alatt.

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink