Milyen autó az, ami még Szulák Andreát is levette a lábáról?

Létrehozás: 07/13/2018 - 11:36
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Az év tortájával és az év egyik legsikeresebb autós újdonságával, a Magyarországon nemrégiben bemutatkozott Hyundai Tucson terepjáróval távozott a hatvani Prémium Autóház autószalonjából Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnő, színésznő, műsorvezető.

 

A torta isteni volt, az autó fantasztikus és igazán kedves és minőségi a kiszolgálás itt a Hyundai Hatvan Márkakereskedésben” – foglalta össze tapasztalatait Szulák Andrea művésznő, aki Képe Tibor szalonvezetőtől vette át Hyundai Tucson Prémium felszereltségű autó kulcsait. Az autó első praktikus felszereltsége, amit a művésznő megismerhetett, a csomagtartó rögzítő háló, amely alá biztonságba helyezhette azt a Hyundai feliratú gyümölcs tortát, amit a szalon vezetőjének megrendelésére kifejezetten a művésznő számára készített egy Év tortája díjas cukrász mester.

Szulák Andrea elmondta: zenész, színész művésztársai ajánlották figyelmébe a Hyundai márkát és a Hyundai Hatvan Márkakereskedést, ahol most, amikor aktuálissá vált az autócsere meg is vásárolta az új Tucsonját. „Hatvanba lejönni szinte egyszerűbb, mint az állandó dugók közepette Budapesten eljutni a város egyik pontjáról a másikra, így ebből a szempontból is jó döntésnek bizonyult a Hyundai Hatvannál vásárolni” - mondta Szulák Andrea, aki hozzátette: nem csak a hatvani Hyundai szalon, de maga a város is gyönyörű, fantasztikusan sokat szépült az utóbbi években.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a művésznő a Hyundai márkát és minket választott – mondta Képe Tibor a Hyundai szalon vezetője, majd hozzátette: az ötéves Hyundai garancia ideje alatti szervizekre is hozzánk hozza majd a művésznő az autóját.Tetszett neki, hogy a szervizek ideje alatt minőségi környezetben várhatja meg autóját, vagy akár egy kényelmes irodaként is használható szalonunkban intézheti ügyeit, de akár egy csereautó biztosításával bemehet Hatvan valóban gyönyörű szép belvárosába. Természetesen a művésznőnek járó szolgáltatásainkkal minden más Ügyfelének is szeretne kedveskedni a Prémium Autóház.

Képe Tibor örömmel mesél arról a tendenciáról: a minőségi új és használt autó vásárlás, valamint a szerviz és szakszerű kárügyintézés szolgáltatás miatt ma már nem csak Hatvanból és közvetlen környezetéből, de Budapestig, Gyöngyösig, Egerig, Jászberényig és Pásztóig, akár 60-80 kilométeres körzetből is szívesen eljönnek hozzánk a Kedves Ügyfelek. Azt pedig különleges szakmai elismerésnek tartjuk, hogy a minőségi művész világ, a magyar sport és tudományos élet elismert képviselői közül is sokan tisztelték meg bizalmukkal a Hyundai Hatvan Márkakereskedést.

Képe Tibor végezetül hangsúlyozta: büszkeség és nagyszerű érzés mostanában Hyundai kereskedőnek lenni. Szinte folyamatosan érkeznek az új környezettudatos, sportos és családi modellek, újabb és újabb minőségi, megbízhatósági díjakat hódít el a márka és egymást érik az autóssport sikerek, amelyekre ráadásul Michelisz Norbert és Nagy Dani révén magyarként is büszkék lehetünk!

Tech: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.