Nagyszabású promócióval népszerűsítették a DENSO gyújtógyertyákat

Létrehozás: 11/17/2016 - 08:00
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Különleges kampány ért véget Romániában, melynek keretében egy hónapon keresztül négy, DENSO-promóterekből álló csapat járta az országot, szervizeket és márkakereskedéseket felkeresve.

 

A kampány célja volt többek között a gyújtógyertyák népszerűsítése, valamint a szorosabb kapcsolatok kiépítése a forgalmazókkal és az autókereskedésekkel. Ez a roadshow volt a japán autógyártó első nagyszabású kampánya Romániában. A kampány során négy, DENSO fóliázással ellátott autó összesen több mint 24 ezer kilométert tett meg, együttesen 120 várost és falut felkeresve. Az akció mintegy ezer szervizt érintett, mely megegyezik a korábban kitűzött céllal. 

Ez egy meglehetősen komplex kezdeményezés volt, mely rengeteg erőforrás bevonását igényelte, de az eredmények várakozásainknak megfelelően alakultak. Nagyon büszkék vagyunk a DENSO Roadshow-ra, hiszen hozzájárult ahhoz, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki a romániai szervizekkel” – jegyezte meg Nicolae Dima, a Denso romániai képviselője.  

A kampány során a Denso Twin Tip (TT), az Iridium TT, valamint a Nickel TT gyújtógyertyák promóciójára helyezték a hangsúlyt. A roadshow során felkeresett szervizeknek és kereskedéseknek lehetőségük volt megismerkedni ezen termékekkel, illetve kedvezményes áron vásárolhattak a felsorolt típusokból. 

A roadshow-val párhuzamosan a DENSO Iridium TT kampányt is újtára indított, melynek célja, hogy a szervizeket és az autókereskedéseket is jutalomban részesítse. Éppen ezért a szeptember 1. és november 30. között vásárolt gyújtógyertyák olyan kuponokat rejtenek, melyekkel részt lehet venni a román gyártmányú Pega Strada 1 típusú dizájnkerékpárok sorsolásán. 

 

Tech: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.