Praktikus eszközökkel készülhetünk a tavaszra

Létrehozás: 03/10/2017 - 12:05
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Lakjunk akár nagy, kertes házban, vagy egy kis lakásban a belvárosi nyüzsgés közepén, biztosan találunk olyan megoldást, amit a mi igényeinkre szabtak. A tavasz már megérkezett – még nem késő, hogy felkészülten köszöntsük!

 

A kertből a konyhába – a Tchibo webáruház heti ajánlata a tavasz előtti tisztelgés, annak minden frissességével, ízével és zamatával együtt – okos megoldások, egészségesebb életvitelt segítő eszközök, és minden kertben-konyhában könnyedén alkalmazható apróságok találhatók a kínálatban. 

Fogyókúra, hosszú kalóriatáblázatok és őrjítő hűtőrendezés helyett lepjük meg magunkat egy smoothiekészítő géppel, és élvezzük ki az egészséges reggeli italok minden előnyét – a három pohárral rendelhető készülékben kisebb, gyorsan elfogyasztható reggeli italt, vagy nagyobb, egész délelőtt kitartó mennyiséget is készíthetünk a kedvenc turmixunkból! Nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy összemaszatoljuk magunkat, vagy a konyhát, hiszen a keverőfej a pohárral együtt levehető, majd könnyedén lecserélhető a készülékkel együtt érkező fedelek egyikére. A 250 watt teljesítményű gép divatos és egyszerű fehér színben érkezik, de a színkavalkádnak csak a fantáziánk, és a zöldségesünk szabhat határt: legyen piros, vagy zöld smoothie a kedvencünk, pillanatok alatt útnak indulhatunk vele!

Feledékenyek és érdekes dekorkedvelők számára lehet remek választás a két darab mágneses krétatáblából álló szett, amelyet öntapadós hátoldala kis súlyának köszönhetően stabilan megtart bármilyen sima felületen! A táblán tarthatunk akár recepteket, akár képeslapokat, de a bevásárló lista is könnyedén nyomonkövethető, így biztos, hogy semmi nem merül feledésbe – ráadásul mágneses matricaíveken érkező vidám motívumokkal is dekorálhatjuk. A szett négy darab krétát is tartalmaz, az aktualitásukat vesztett dolgok pedig nedves ruhával könnyedén eltávolíthatók.

Akár magunk sütötte, akár boltban vásárolt kenyérről van szó, mindenképpen jó, ha van egy olyan tárolónk, ami megvédi a péksüteményeket a kiszáradástól. A fehér, lezárható kenyértartó optimális szellőzést biztosító fedele kétfunkciós, hiszen bordázott oldala vágódeszkaként is használható, amely összegyűjti a vágás során keletkező morzsákat, így abban is segít, hogy a konyha, vagy épp az étkező tisztább maradjon, miközben maximálisan kihasználjuk azt!

A vágódeszka morzsagyűjtő funkciójához hasonlót kínál a kétutas, tartállyal ellátott reszelő, amely szintén a heti ajánlat részeként kapható: a szokásos, belül üres reszelőkkel ellentétben ennek az eszköznek a közepén egy skálabeosztással ellátott tartály van, ahol a felaprított élelmiszerek gyűlnek össze addig, amíg sorra nem kerülnek a konyhában. A támasztófelület csúszásgátló szilikonborításának köszönhetően nem kell attól félnünk, hogy a reszelő eldőlne, ráadásul mind vízszintesen, mind függőlegesen használható a kétutas reszelőfelület miatt. Legyen szó kemény, vagy puha hozzávalókról, ezzel a reszelővel gond nélkül elbánhatunk bármelyikkel!

A webáruházban még rengeteg érdekes ötletet találhatunk a kerti-konyhai témakörben is, ne habozzunk hát kattintani, és megtekinteni a teljes kínálatot!

 

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.