Regény férfiaknak

Létrehozás: 12/12/2015 - 12:51
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Néhány éve mutatták be a „Román pro ženy”, azaz a “Regény nőknek” című filmet, mely rendkívül sikeres volt. Úgy tűnik ezt meglovagolva készült el a folytatás, azaz a „Regény férfiaknak”.

A Regény férfiaknak három rokon - Cyril (Miroslav Donutil), Burno (Michal Vladyka) és Aneta (Vanda Hybnerová) – történetét meséli el.  Habár meglehetősen különböznek egymástól, mégis szoros kapcsolat fűzi őket össze. Cyril egy cinikus életművész, aki ugyan egyszerű ízléssel van megáldva, mégis inkább a drágább dolgokat próbálja megszerezni és jól bánik a kapcsolati tőkéjével is. Aneta nagyon jó példája a hűséges, intelligens, odaadó nőnek, de ennek köszönhetően rendre csak balul sülnek el a kapcsolatai. Bruno egy világjáró személyiség, folyton úton van, és tele van tervekkel, legújabb ötlete, hogy túrát szervezzen a Tátrába, az egyik legjobb hotelhez, egy nagyszerű síelővel, a csodálatosan szép kurtizánnal, Talival (Táňa Pauhofová).  Talinak Bruno utolsó álmát kell megvalósítania, de köszönhetően a  különböző karakterű és véleményű rokonoknak valóban felejthetetlenné válik az utazásuk a tragikomikus veszekedésükkel. Minden probléma okozója ki más lehetne, mint Tali „tulajdonosa” (Jan Budař), aki szintén a Tátrába érkezik.

Kultúra: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink

2015 dec 12 - 12:51