Ilyen újrahasznosítható pohárból szürcsölhetjük a kávét

Létrehozás: 11/22/2018 - 17:10
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A Starbucks történetében először idén karácsonykor új külsővel ruházza fel a klasszikus újrahasznosítható poharait.

 

Az ünnepi piros változatban kapható poharak 2018. november 5-től érhetők el a vállalat hazai kávézóiban. Az újrahasznosítható pohár nem csupán karácsonyi hangulatot csempész a vásárlóink hétköznapjaikba, de kedvezményt biztosít számukra a kávézóink teljes italkínálatának árából is. A pohár izzó piros színe melegséget hoz a hideg téli reggelekbe. 

A Starbucks számára az első európai kávézó 1998-as nyitása óta kiemelten fontos a felelős működés és a fenntarthatóság. Azoknak a vásárlóknak, akik a környezettudatos megoldást választják, a kávémester kedvezményeket is biztosít. Az első újrahasznosítható poharak 2014-ben jelentek meg a Starbucks kávézóiban, hogy fenntartható alternatívát jelentsenek az egyszer használatos poharak mellett. 

A Starbucks piros újrahasznosítható pohár 2018. november 05-től a készlet erejéig érhető el a hazai kávézókban.

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.