Szijjártó köszönetet mondott észt kollégájának

Létrehozás: 04/21/2020 - 21:58
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter keddi telefonbeszélgetésén köszönetet mondott a Magyarország melletti kiállásáért észt kollégájának, akit igaz barátnak és jó szövetségesnek nevezett.

 

 

A miniszter Facebook-oldalán közölte, hogy Urmas Reinsaluval a világpolitika legfontosabb dilemmáinak tekintetében abszolút egyetértenek, mindketten elutasítják a kettős mércét, az álhíreket és más országok megbélyegzését. Kiemelte, hogy az észt külügyminiszter "semmiféle nyomásgyakorlásnak nem volt hajlandó engedni, nem kritizálta hazánkat, vállalva a liberális mainstream általi megbélyegzést". "Köszönetet mondtam neki a mellettünk való kiállásért, azt mondta, számíthatok rá a jövőben is" - jelentette ki.

Forrás: MTI 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

További cikkeink