TÁMOGATÁST NYERT A SPORTOS DIÓSGYŐR, SPORTOS MICKOLC! ELNEVEZÉSŰ PROJEKT

Létrehozás: 05/23/2022 - 16:20
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Sikeres támogatási kérelmet nyújtott be a Miskolci Morus Ifjúsági, Sport, Természetjáró és Kulturális Egyesület és finanszírozást nyert TOP-7.1.1-16-H-004-12 azonosítószámú „A közösséget erősítő médiatartalmak fejlesztése” nevet viselő pályázata.

A „Sportos Diósgyőr, sportos Miskolc!” projekt célja, hogy bemutassa a Diósgyőri Horizont sportéletét, felhívja a figyelmet a rendelkezésre álló sportolási lehetőségekre, ezáltal ösztönözve a helyi közösségek bekapcsolódását. A diósgyőri városrész közösségének fontos identitását a sportélethez kötődés adja, a projekt ezt kívánja láthatóbbá tenni az itt élők és egész Miskolc lakossága előtt.

A rendelkezésre álló 4.933.620 Ft összegű támogatásból a Morus egy szekunder kutatás valósít meg a horizontban, amelynek segítségével a helyi közösség sportolási és természetjárási lehetőségeit és azok on-line láthatóságát vizsgálja. A kutatás tapasztalatairól szakmai workshop is megrendezésre kerül, majd a Morus tevékenységét, és a helyi közösségek sportolási környezetet bemutató közösségépítő tartalmak készülnek. Ezeket a tartalmakat a projekt során megvalósuló kommunikációs és médiakampány során osztják meg a Diósgyőri Horizont közösségeivel.

A projekt megvalósulásával a helyi közösség fizikai és mentális egészség megőrzésére hívja fel a figyelmet, ami kiemelten fontos a Covid pandémiát követő helyzetben.

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.