A DENSO gondoskodik az autósok megfelelő hőérzetéről

Létrehozás: 10/10/2016 - 13:23
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
25 új termékkel bővült a világ egyik vezető autóipari beszállítójának, a DENSO pótalkatrész piaci klímakompresszor kínálata.

A japán multinacionális vállalat 40 százalékos részesedéssel rendelkezik az első beépítésű alkatrészként értékesített klímakompresszorok globális piacán. A vállalat termékeit olyan nagy autógyártók választják, mint az Audi, BMW, Fiat, Mercedes, a Porsche, a VW, vagy éppen a Toyota. A cégcsoport célja, hogy kipróbált és továbbfejlesztett alkatrészekkel álljon a vásárlók rendelkezésére. 

Az új termékekkel a DENSO nagyobb kínálatot biztosít az első beépítésű pótalkatrészek piacán. Ennek köszönhetően a japán multinacionális vállalat képes megfelelni a kompresszorokkal szemben támasztott növekvő követelményeknek. Jó példa erre, hogy termékei a több mint 120 alkalmazási tanúsítványnak köszönhetően számos nagy autógyártó, így például az Audi, Mercedes-Benz, Citroën, valamint a Peugeot által gyártott modellekben is alkalmazhatók. 

Kompresszoraink gyártására kidolgozott programunk középpontjában a minőség iránti elköteleződés, valamint a legjobb termékek előállításának szándéka áll. Az új kínálat lehetővé teszi a műhelyek és a forgalmazók számára, hogy kiváló, ’OE’ avagy első beépítésű alkatrész jelöléssel ellátott kompresszorokkal álljanak ügyfeleik rendelkezésére” – jegyezte meg Richard Busscher, a DENSO kompresszor-fejlesztésért felelős termékmenedzsere. Hozzátette a DENSO kompresszorok mindig hatékony és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak a megfelelő utastéri hőmérséklet megteremtéséhez, még extrém időjárási körülmények között is. 

A széles választéknak köszönhetően a DENSO klímakompresszorok több mint 2500 járműhöz építhetők be. Valamennyi klímakompresszor készre szerelve, teljesen új termékként (nem felújított) érkezik meg a forgalmazókhoz és ez által a szervizekhez is. A DENSO valamennyi pótalkatrész piacra gyártott kompresszora OE, vagyis „első beépítésű” garanciajellel van ellátva. Ezek a kompresszorok alacsony zajszint és vibráció mellett biztosítanak hatékony és megbízható működést a légkondicionálók számára.

 

Tags: 
Tech: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.