A lengyelek Rubikja

Létrehozás: 10/17/2010 - 16:00
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Modellbemutatásunkat most egy lengyel hölggyel folytatjuk. Anja Rubik neve egyáltalán nem lehet ismeretlen a kedves olvasók előtt. 18+

 

Bár hazája több híres modellányt adott a világnak, ő jelen pillanatban Lengyelország egyik legkeresettebb topmodellje. Anja 2000-ben, mindössze 15 évesen tűnt fel Akiro Isogawa kifutóján, azóta már szinte minden dizájner foglalkoztatta és jobbnál jobb kampányok arca lett.1985. június 12-én született Lengyelországban. Gyerekkorában sokat költöztek, így élhetett Görögországban, Franciaországban, Kanadában, Afrikában. Édesanyja látott benne fantáziát, így vette a bátorságot, hogy elküldje fotóit egy lengyel ügynökségnek. Nem sokkal később már egy párizsi szerződést tudhatott magáénak és 2000-ben megkapta első nagyobb munkáit.

Karrier
A 2001-es tavaszi/nyári szezon divatbemutatóin léphetett először kifutóra, később olyan showkon debütált, mint példáut Alberta Ferreti, Givenchy, Kenzo, Nina Ricci, Paco Rabanne és Rochas.A következő években rengeteg tervező és divatház kérte fel: Bottega Veneta, Chanel, Christian Dior, D&G, Jean Paul Gaultier, John Galliano, Lanvin, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Michael Kors, Monique Lhuillier, Preen, Proenza Schouler, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent és még sorolhatnánk. Mindezek mellett szerepelt Vogue, Harper's Bazaar, Flair, Elle, Glamour, W, Nylon címoldalain is.Eddigi karrierje során az Armani, Chanel, Chloé, Diesel, Dsquared2, Estée Lauder, Giuseppe Zanotti, H&M, La Perla, Tommy Hilfiger, Versace, Zara reklámkampányaihoz állt modellt.

2002-ben költözött New Yorkba, hogy minden idejét a modellkedésnek szentelje. 2005-ben a Jimmy Choo arca lett, Mario Testino által fotózva. 2007-ben döntött úgy, hogy rövidre vágatja a haját. Erre a lépésre azóta is büszke, ezáltal egyedivé tette a megjelenését, és még több munkát kapott. 2008. áprilisában a francia Vogue már topmodellként jellemezte. Anja nemcsak modellkedéssel foglalkozik, hiszen érdekli a művészet, és ő maga is szívesen fest. Sikeresnek gondolja magát és az a célja, hogy továbbra is a szakma legnagyobbjaival dolgozhasson együtt.

Galéria

, , , ,

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.