Kétes siker: bulvármédia süllyeszti el a modellt?

Létrehozás: 07/24/2012 - 09:31
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
A semmiből lett sztár Natalia Siwiec, a Wawalove.pl internetes portál szerint. Az újságírók még az Európa-bajnokság csoportküzdelmei során választották meg "a következő Larissa Riquelme"-nek.

A média mechanizmusát jól érzékelteti, hogy míg fehérnemű modellről korábban szinte csak a Melano Közép-Európa Magazin cikkezett magyar nyelven,addig a lengyelországi felfedezését követően már minden jelentősebb hazai portál is jelentetett meg fotókat róla. Szóval érvényesült az örök törvény, magyar újságírónak mindegy, csak csöcse legyen.

„Egyszerűen a hógolyóhatás érvényesült, a meccseken fotósok vadászták a 24 éves hölgyet, aki élt a médiának köszönhető figyelemmel” – hívta fel a figyelmet a Wawalove.pl. Natalia a bulvársajtóban megjelent képek mellett olyan információkat osztott meg az olvasókkal, amelyek bőven megfelelnek a szerkesztők színvonalát, talán még meg is haladják azt.

Egy, a bulvár hírportál által üzemeltett Pudelek.tv-nek többek között arról is beszélt, hogyan veszítette el szüzességét, illetve megjegyezte, nem zavarja, hogy sokan összehasonlítják Lengyelország botrányénekesnőjével, Dodával, aki szinten nem csak a hangját használja fel érvényesülésére. „Azt azonban nem tudni, hogy van olyan-e olyan jó hangja Nataliának, mint a Dodának, az azonban biztos, hogy a következő hónapokban is több meztelen kép jelenik majd meg róla a sajtóban, mint amennyire eddig csak elvétve volt példa" hívta fel a figyelmet a portál."

Szórakozás: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.