Íme a tavalyi èv egyik legszebb fotósorozata a nőiessègről

Létrehozás: 01/12/2019 - 00:50
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Zöld szem és szőke haj, ritka párosítás. Talán ennek, talán a mosolyának köszönheti a 28 éves lengyel modell, Zosia Nowak, hogy berobbant a divatszakmába. A YES-szel pedig már maradandót is alkotott.

 

A modellekre gyakran úgy tekintünk, mint azokra, akiknek sikerült megvalósítani gyermekkori álmaikat. Ott vannak a plakátokon, magazinokban, a közösségi médiában és a televízióban is. Az embernek ennek ellenére nehéz megjegyezni egy-egy arcot, vagy nevet, mert szinte futószalagon tűnnek fel a következők az újabbnál-újabb fotósorozatokon. Egy-egy ízléses kampánnyal ugyannakor lehet olyan maradandót alkotni, amelyre még talán unokáink is szívesen gondolnak majd vissza. 

A lengyel YES ékszercég munkáját csak dícsérni lehet. Nagyon jól tettèk, hogy felkérték Zosia Nowakot reklámarcnak. Az USA és Lengyelország között ingázó 178 centiméter magas hölgy mostanáig olyan magazinok címlapjain tűnt fel, mint például Vouge, Harper's Bazar, vagy Elle. Sőt még Victoria's Secret modell is volt. Ennek ellenére kevés olyan fotósorozat született róla, ami kiemeli őt a szinte egy kaptafàra kèszülő sorozatokból. Tavaly végre megtörtént az áttörés a YES felkérésének köszönhetően. Az 1981-ben alapított lengyel ékszercég már az ő képeivel fordult rá a karácsonyi szezonra és a jelek szerint már a Valentin napra is Zosiával hangolódnak. 

Az ékszereket előtérbe helyező fotósorozatoknál nehéz megtalálni az egyensúlyt, hiszen egyfelől a gyűrűknek, nyakláncoknak és karkötőknek is jól látható módón kell megjelenniük, de közben nem vehetik el a ragyogást viselőjüktől. A nők nem azért viselnek ékszereket, mert kétlábon járó karácsonyfák akarnak lenni, hanem azért, hogy kihangsúlyozzák nőiességüket és szépségüket. A YES kampánya ügyesen találta meg a helyes arányokat és a Bart Pogoda által készített, enyhén vintage hatású fotósorozat remek egyensúlyt teremt a különféle fülbevalók és nyakláncok ragyogása és Zosia Nowak szépsége között. Túlzás nélkül állítható, hogy a lengyel modellről eddig nagyon kevesen tudtak ilyen színvonalas, ízléses és valóban nőies képeket készíteni. A szilveszterre és a Valentin napra készített spotok pedig tovább fokozzák a fotókon megjelenő érzéki eleganciát. 

Zosia Nowak a YES-nek köszönhetően kilépett a kislányos szerepből, amely gyakran a szomszédlány kliséjében testesült meg az ovlasók előtt. A szöveg helyett azonban következzenek a képek. Zosia Nowak magasra tette a mércét, remélhetőleg a YES nem szeret ki belőle és idén minden ünnepre vele készülnek majd. 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Instagram 

Színes: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.