Tökéletes kenyérpirító a tökéletes reggelikhez

Létrehozás: 02/08/2023 - 14:10
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Ki ne szeretne friss pirítós illatára ébredni? A Sage-nek köszönhetően tökélyre fejleszthetjük a reggeli pirítós fogyasztását.

Az ausztrál konyhai gyártó, a Sage BTA735BSS típusú készülék többet kínál egy hagyományos pirítósnál.

Az 1000 watt teljesítményű modell 6 pirítási szintet kínál, amihez egyszerűen kezelhető forgatható kapcsoló áll rendelkezésre. A pirítás folyamatának figyelemmel kísérését pedig LED-diódák, valamint megszakításmentes "Lift&Look" funkció is segíti. A csiszolt rozsdamentes acél készülékben automatikus középre igazító rendszer található, ellátták azonnali megszakítás és felengedés funkcióval is, illetve 30 másodperces extra pirítást kínáló "Bit More" opció is került bele. Az extra nagy nyílásokkal rendelkező modellben tárolóhely is kialakításra került a tápkábel számára.

A kiváló minőség és masszív rozsdamentes acél kivitel magas teljesítmény mellett pillanatok alatt ropogós pirítóst vagy akár vastagabb kenyeret is lehet vele készíteni.

Visegrádiak: 
Tech: 

A szerzőről

Melano
A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano.hu tematikájában elsősorban a Visegrádi-négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.